Nunta de la A la Z
Organizare nunta

Nunta de la A la Z

de

In perioada 18-20 februarie 2011 a avut loc cea de-a cincea editie a targului de nunta intitulat “Nunta de la A la Z” la Centrul de Instruire si Marketing organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures. Cei care au ales sa viziteze Aleea Expozitiei numarul 5 Baia Mare in aceasta perioada au avut ocazia ca pe parcursul celor trei zile intre orele 11.00 si 19.00 sa participe la cea mai mare expozitie cu vanzare de produse si servicii dedicate mirilor si nuntasilor.

Programul pe care l-au oferit organizatorii a fost cat se poate de variat si incitant pentru toti vizitatorii.

Deschiderea oficiala de vineri dimineata a targului a fost realizata printr-un moment folcloric sustinut de Ansamblul Folcloric National Transilvania intitulat “Nunta in Maramures”
 La orele 13.00 a urmat momentul coregrafic prezentat de grupa pregatitoare a Gradinitei “Otilia Cazimir” sub numele “Simfonia Iernii”. Dupamasa Galactic Dance Group, sub coordonarea Adinei Mariana Mare, a oferit prima parte a spectacolului “In ritm de dans”. Ziua urmatoare a debutat cu trupa Prodance 2000 sub coordonarea lui Lorand Ilyes. Palatul copiilor Baia Mare a pregatit un mini concert “Tinere talente”coordonat de Adriana Diaconu la care au participat Mara Ciolte, Camelia Crisan, Ana Maria Stanciu. Clovnul Smiley s-a ocupat de buna dispozitie a publicului prin programul “Un zambet si o floare”. Galactic Dance Group a revenit cu partea a treia a programului “In ritm de dans”. Programul nu a fost dedicat exclusiv tinerilor insuratei, ci dupa cum au anuntat organizatorii, si acelora care se afla deja la organizarea botezului. Pentru cei care au dorit sa primeasca sugestii in acest sens momentul ursitoarelor a fost ideal pentru a se inspira. Ziua s-a incheiat cu un spectacol de moda, muzica si dans in stilul anilor ’60 intitulat “Saturday night fever”. Ultima zi a targului a reunit o selectie a catorva momente derulate in cele doua zile anterioare: Galactic Dance Group, Clovnul Smiley, tinerii de la Palatul Copiilor Baia Mare si Prodance 2000.

In afara programului plin de momente speciale tinerii care au cautat un sprijin pentru organizarea nuntii lor in acest an au putut sa admire si sa aleaga din oferta caselor de moda care au prezentat numeroase sugestii de rochii de mireasa, rochii de gala sau imbracaminte destinata domnisoarelor de onoare. Tendinta a fost in general aceea de a diversifica oferta, astfel ca toate tinerele au putut gasi rochia ideala pentru propriile asteptari: moderna sau traditionala, discreta sau indrazneata, simpla sau extravaganta. Decoratiile pentru sala de receptie au fost din cele mai variate, combinand si armonizand culori deosebite si stiluri dintre cele mai frumoase. Florile, accesoriul necesar al oricarui eveniment de calibrul unei nunti, au fost compuse in aranjamente si buchete de exceptie, din ce in ce mai surprinzatoare in ceea ce priveste materialele decorative folosite si imbinarile cromatice. Invitatiile de nunta au fost poate printre cele mai originale si mai estetice din ofertele targurilor de pana acum. Spre deliciul (la propriu, dar si la figurat) publicului au fost torturile si oferta de dulciuri, prajiturele, fondante, bomboane, etc. Oricare din vizitatori s-a aflat cu siguranta in dificultatea de a alege din varietatea de culori, modele si stiluri de tort al miresei.

In concluzie, tinerii care au vizitat targul “Nunta de la A la Z” la Centrul de Instruire si Marketing au avut placuta surpriza de a-si vedea nunta mult mai bine conturata; ajutorul pe care acest targ l-a oferit in materie de design, locatie si accesorii tuturor celor care isi organizeaza nunta in acest an a fost incontestabil.
 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: