Invitatii de nunta handmade cu buzunar
Idei creative

Invitatii de nunta handmade cu buzunar

de

In toata nebunia si agitatia pregatirii unei nunti, cel mai frumos lucru este sa incerci sa aduci o nota personala evenimentului. Si ce ar putea fi mai frumos decat sa realizezi tu invitatiile ce le acorzi celor pe care doresti sa ii ai aproape intr-o zi atat de importanta?

Si partea mai frumoasa este ca poti sa incepi sa lucrezi la ele cu mult inainte ca stresul organizarii efective sa apara. Ati stabilit data? Ati ales restaurantul si biserica? Stiti cine va vor fi parintii spirituali? Atunci totul e gata. Si chiar daca nu ati stabilit toate detaliile, tiparirea invitatiilor poti sa o lasi pe mai tarziu. Ar fi ideal sa ai alaturi de tine si cele mai bune prietene sau rude apropiate, asa va trece timpul mai repede si va face procesul de realizare a invitatiilor mult mai usor.

In general, inainte sa incepi realizarea invitatiilor, asigura-te ca ai la indemana:

  • Hartie diferite culori 135g, foarfeca, cutter sau ghilotina, liniar de 40 cm, creion, banda dublu adeziva, panglica si printer pentru tiparirea invitatiilor.

Invitatii nunta handmade patrate cu buzunar ustensile si hartie

In acest articol iti voi prezenta un model de invitatie in doua variante foarte simplu de realizat si care implica costuri reduse. Asadar sa incepem:

Invitatii nunta handmade patrat cu buzunar rosie si verde

Model 1. Invitatie de nunta patrata cu buzunar

Pentru realizarea acestei invitatii de nunta ai nevoie de:

  • 1 bucata de hartie culoare de baza 135g, dimensiune 29,7 x 12 cm (o lungime A4).
  • 1 bucata hartie nuanta de contur 135g, dimensiune 11 x 11 cm
  • 1 bucata hartie crem 135g, dimensiune 10 x10 cm, pe care va fi tiparit textul
  • 1 bucata hartie nuanta deschisa 135g, dimensiune 7 x 6 cm, pentru fata invitatiei sau o rozeta de hartie
  • 1 bucata hartie crem 135g, dimensiune 6 x 5 cm, pe care printam textul Invitatie
  • 16 cm panglica sau o banda de hartie pentru fata invitatiei

Invitatii nunta handmade cu buzunar hartie necesara

Hartia care va forma baza invitatiei (care are dimensiunea o lungime A4), va trebui sa o indoi astfel incat sa formezi un patrat de latura 12 cm, iar partea ce iti ramane va forma buzunarul invitatiei. Lipeste bucata ramasa de partea de sus a invitatiei pentru a forma buzunarelul.

Daca ai printat textul invitatiei pe foaia crem de 10 x 10 cm, lipesti hartia crem peste hartia de contur, utilizand banda dublu adeziva, lasand marginile egale de 1 cm peste tot. Nu utiliza lipici pentru ca se va deforma foaia de hartie. In continuare lipeste panglica pe fata invitatiei, capetele lipindu-le pe partea din spate.

Invitatii nunta handmade patrate cu buzunar text si banda hartie

Peste capetele panglicii lipeste cele doua hartii, cea de culoare deschisa si cea crem cu textul. Mai trebuie doar sa finisam fata invitatiei, lipind pe mijlocul panglicii bucata de hartie de dimensiune 7 x 6 cm si peste aceasta lipim hartia crem pe care este tiparit textul Invitatie sau lipim rozeta peste banda de hartie.

Invitatii de nunta patrat cu buzunar handmade text si fata

La final, adaugi in buzunarel un biletel pentru confirmare, sau o harta unde sa indici biserica si restaurantul. Daca doresti o varianta mai amuzanta a invitatiei, adauga in buzunar si un biletel cu un banc despre casatorie, astfel vei aduce un zambet pe fata celor dragi tie. 

Invitatie nunta handmade patrat cu buzunar si bilet de confirmare

Si uite asa, in cativa pasi simpli ai reusit sa creezi invitatia de nunta asa cum ai dorit-o. In continuare, lasa-ti imaginatia sa zboare, indrazneste, combina culori si la final vei avea o invitatie de nunta unicat.

Detalii invitatie nunta handmade cu buzunar

Pentru textul invitatiei am utilizat fontul Garton, foarte elegant si simplu totodata, iar pentru editarea textului si a rozetei am folosit programul Adobe Photoshop. Desigur, poti utiliza si alte programe cu care esti obisnuita.

Nu imi mai ramane decat sa iti urez spor la treaba si sa te felicit pentru decizia de a-ti personaliza singura evenimentul!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: