Fotografii targ Nunta de la A la Z 2012
Articole locale

Fotografii targ Nunta de la A la Z 2012

de

O noua editie a targului de nunta "Nunta de la A la Z" s-a incheiat cu succes, duminica, 26 februarie 2012. Timp de trei zile, viitorii miri din Baia Mare au putut admira si analiza oferta pregatita de furnizorii de servicii si servicii pentru nunti din Baia Mare.

Toti furnizorii prezenti in cadrul targului de nunta si-au expus intr-un mod impecabil ofertele, vizitatorii targului avand ocazia sa admire cele mai noi tendinte in materie de decoratiuni de nunta, aranjamente florale, rochii de mireasa, coafura, machiaj si multe altele. 

Viitorii miri au discutat direct cu specialistii si au putut alege cele mai calitative servicii pentru nunta lor. Ca la fiecare editie a targului de nunta organizat de Camera de Comert si Industrie Baia Mare, furnizorii s-au intrecut in a expune cele mai deosebite produse, drept dovada stand superbele torturi de nunta prezentate de cofetariile baimarene, imaginatia si maiestria cofetarilor depasind toate limitele.

Tort de nunta cu flori in pasta de zahar targ Baia Mare

Nici agentiile de decoratiuni sau florariile nu se lasa mai prejos si acestea prezentand in cadrul targului cele mai noi trenduri in materie de aranjamente.

Din cadrul targului nu au lipsit nici momentele speciale, cum ar fi prestatia celor de la 4 Strings, reprezentatii ale diferitelor cluburi de dans, prezentari de rochii de mireasa iar in prima si ultima zi de targ, vizitatorii au putut admira un inedit spectacol special pentru nunti, realizat de binecunoscutul Lorand Coza. Targul s-a incheiat cu un concert live al trupei Cryn.

Meniul oferit vizitatorilor targului de nunta a fost unul complet, asadar felicitam atat organizatorii cat si furnizorii pentru planificarea si desfasurarea unui astfel de eveniment.

In continuare va invitam sa admirati fotografiile realizate de talentatul fotograf baimarean Vasi Vasut  in cadrul targului de nunta.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: